miniBB: free php bulletin board and forum softwareminiBB: free php bulletin board and forum software 
 - Forumas - Atsakyti - Statistika - Registracija - Paieška - Narių sąrašas
www.gnosis.lt bendruomenė / Gnostiškoji Kabala / Kabalos praktiku paieskos ...
Autorius Žinutė
Rimokas
Narys
# Atsiuntė: 24 Vasario 2009 23:23
Atsakyti 


Sveiki ,

Esu naujokas siame forume . Domiuosiu Kabala , perskaiciau keleta knygu apie ja . Ypac patiko Dion Fortune "Mistine Kabala" . Internete praktikas Kabaloje siulo tik rabino M.Laitmano propaguojama Bnen Baruch Kabalos mokykla . Gal ir viskas su ja ten tvarkoj , labai smulkiai dar nesigilinau ... [img]http://www.gnosis.lt/forum/img/smilies/grin.g if[/img] . Taciau manau , kad ir Lietuvoj yra Kabalos zinovu su kuriais noreciau susisiekt ir issiaiskint rupimus klausimus . Siek tiek varzo tik vieta - gyvenu Utenoj . Jeigu tikrai kas nors atsilieptu ar duotu kas kontaktus - palekeciau is Utenos iki reikiamos vietos .


Su nuosirdziausia pagarba , Rimantas


___________________

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 25 Vasario 2009 09:45 - Redagavo: Admin
Atsakyti 


Šis tas apie kabalą.

Kabala yra mokslas apie Gyvybės Medį. Šiais laikais praktiškai visada kabala priskiriama judaizmui, tačiau ji niekam nepriklauso, daugelis pasaulio tradicijų ir religijų išreiškia šį visuotinį mokslą. Gyvybės Medis yra Esybė, todėl tai yra labai artimai susiję su Savęs-realizavimu. Gnostišku požiūriu, dirbant su savimi, norint išsilaisvinti iš kančios ar Samsaros Rato, žmogus gali tiesiogiai patirti vidinius pasaulius ir to rezultatas yra praktinės žinios įgytos įvairiuose Gyvybės Medžio regionuose. Tikroji kabala nėra tai, ką galime dažnai išgirsti mūsų pasaulyje, tai yra tiesioginės, individualios patirtys vidinėje realybėje.

Minėta Dion Fortune knyga yra tikrai verta dėmesio. Galime pasiūlyti išstudijuoti šią knygą: The Initiatic Path in the Arcana of Tarot and Kabbalah.

Galbūt pirmiausiai vertėtų gerai įsigilinti į mokymus ir pačiam patirti vidinius pasaulius. Mūsų svetainėje yra pilna įvairių praktikų, kurios liečia sąmonės pabudinimą ir vidinės realybės patyrimą. (Daugiau info galima rasti anglų kalba čia). Visada reikia atsiminti, kad tikras Mokytojas yra viduje ir tik jis žino kas yra geriausia jo Žmogiškajai Sielai. Neabejoju, kad egzistuoja daug visokių mokytojų Lietuvoje, tačiau nėra jokių garantijų, jog jie jums perduos tikras žinias. Kaip tik todėl svarbu išmokti pačiam atskirti kas yra kas, o tai įmanoma tik budinant savo sąmonę. Rimtai dirbant su savimi įmanoma gauti instrukcijas iš savo vidinės Dvasios. Kaip tik to visiems ir linkiu.

Kaip sakė vienas Š. Amerikos indėnas: „Netikėkit niekuo, ką aš sakau, viską tikrinkit visais įmanomais būdais".


___________________

Meilės ir Šviesos

Rimokas
Narys
# Atsiuntė: 25 Vasario 2009 10:49
Atsakyti 


Autorius: Admin

Galbūt pirmiausiai vertėtų gerai įsigilinti į mokymus ir pačiam patirti vidinius pasaulius. Mūsų svetainėje yra pilna įvairių praktikų, kurios liečia sąmonės pabudinimą ir vidinės realybės patyrimą. (Daugiau info galima rasti anglų kalba čia).


Geras patarimas ... Atsizvelgsiu ... As sutinku , kad Kabala yra visuotine , kad ir kitu tautu dvasines praktikos veda link to pacio . Gal galima pasakyt , kad patinka Dion pasakymas , jog Vakatu Europos ezoterine kultura didziaja dalimi kylo is judaizmo ir todel noriu issiaiskinti sia judeju Gyvybes medzio praktika , kaip kad isdeste Dion .


Visada reikia atsiminti, kad tikras Mokytojas yra viduje ir tik jis žino kas yra geriausia jo Žmogiškajai Sielai. Neabejoju, kad egzistuoja daug visokių mokytojų Lietuvoje, tačiau nėra jokių garantijų, jog jie jums perduos tikras žinias. Kaip tik todėl svarbu išmokti pačiam atskirti kas yra kas, o tai įmanoma tik budinant savo sąmonę. Rimtai dirbant su savimi įmanoma gauti instrukcijas iš savo vidinės Dvasios. Kaip tik to visiems ir linkiu.

Kaip sakė vienas Š. Amerikos indėnas: „Netikėkit niekuo, ką aš sakau, viską tikrinkit visais įmanomais būdais".


kaip tik ta ir ruosiuosi daryt - dirbt su savim ir tikrint . Turiu siek tiek patirties - ReiKi ir Dzun Juan Cigun'as . Su Kabala siek tiek kitaip - pvz. Dion knygoje yra tik nedideles uzuominos kaip praktiskai medituot i medi . Dar siek tiek info turiu is kitos kitos vietos - bet truksta pilnesnio vaizdo , turiu keleta klausimu kuriuos noreciau aptart su Kabala zinanciu praktiku . Ka gi , jeigu ir tokio neatsiras - bandysim is tu esamu gabaleliu susideliot sava instrukcija + pades intuicija ...


___________________

Jūsų atsakymas
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Color Picker 
:) ;) :up: :down: :lol: :confused :cool: :sad: :shame: :smirk: :tongue: ... Išjungti šypsenas

» Vardas  » Slaptažodis 
Tik registruoti vartotojai gali rašyti pranešimus. Įveskite vartotojo vardą ir slaptažodį, arba užsiregistruokite.
 

Powered by bulletin board software miniBB™ © 2001-2024
Šiuo metu prisijungę: Svečiai - 1
Nariai - 0
Daugiausiai vartotojų buvo: 242 [20 Balandžio 2021 06:31]
Svečiai - 242 / Nariai - 0