miniBB: free php bulletin board and forum softwareminiBB: free php bulletin board and forum software 
 - Forumas - Atsakyti - Statistika - Registracija - Paieška - Narių sąrašas
www.gnosis.lt bendruomenė / Verta Dėmesio / Video: An Inconvenient Truth
Autorius Žinutė
Admin
Administracija
# Atsiuntė: 19 Balandžio 2007 08:16 - Redagavo: Admin
Atsakyti 


An Inconvenient Truth



Žmonija sėdi ant tiksinčios bombos. Jei didžioji dauguma pasaulio mokslininkų yra teisūs, mes teturime tik dešimt metų išvengti didžiulės katastrofos, kuri galėtų įsukti mūsų planetą į neįsivaizduojamą sunaikinimą, įskaitant ekstremalias oro sąlygas, potvynius, sausras, epidemijas ir karščio bangas žudikes tokiu mąstu, kokio mes dar niekada nepatyrėme.


Filmo kūrėjų nuoroda: An Inconvenient Truth


___________________

Meilės ir Šviesos

phi
Narys
# Atsiuntė: 1 Birželio 2007 18:54
Atsakyti 


An Inconvenient Truth - viena medalio puse

The Great Global Warming Swindle - kita medalio puse

----------

Kaip be tezes ir antitezes negalima sinteze, taip ir paziurejus vien Inconvenient Truth neatrandama tiesa. (Tarp kitko, tiesa yra tiesa, kuri gerokai anapus tokiu atributu, kaip "inconvenient" ar "convenient")

An Inconvenient Truth pilna teiginiu, prasilenkianciu su tiesa. Ta paprastai pademonstruoja filmas The Great Global Warming Swindle.

Gnosis mus moko, kad nei teiginyje, nei neiginyje tiesa neatrandama.

------------------

Butu gerai gnosis sviesoje padiskutuoti apie tokius reiskinius kaip globalinis atsilimas, globaliniai klimato pokyciai ir t.t. nesusitapatinant su dabar zmonija kankinanciu masines psichozes sindromu, kuris kai kam yra finansiskai naudingas ir zutbut palaikomas.


___________________

With the death the death is killed

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 2 Birželio 2007 18:17
Atsakyti 


Faktai lieka faktais, tereikia apsižvalgyti. Žmonija realiai prisideda prie destrukcinės situacijos Žemėje, tai turbūt įmanoma suvokti ir be jokių teiginių filmuose. Neabejotinai egzistuoja inteligencija, kuri kreipia šios Žemės likimą reikiama linkme, tačiau niekas neturėtų pamiršti, jog negalima žudyti, naikinti ir skriausti nieko, kas egzistuoja. Žemė irgi yra gyvas organizmas, ji turi savo ciklus ir egzistuoja savo ritmu; be jos palaikymo neišgyventų nei viena būtybė Žemėje, tačiau žmonėms ir tai yra nesuvokiama, jie daro viską, kad tik nustumti gamtą į šoną, naikina šią planetą kaip tik išmanydami.

Jei žmonija nebūtų tokia sugedusi, tai nereikėtų jokių baisių kataklizmų ir grėsmingų globalinių pokyčių, tačiau šiuo atveju Žemė turbūt nusikratys ją naikinačias būtybes gerai pasipurtydama. Kiek galima siurbti iš Žemės jos gyvybės syvus ir tenkinant savo troškimus tuo naudotis? Kiek dar tai tęsis? Viskam yra pasekmės, visi gali elgtis kaip tinkami, tačiau galiausiai mes kiekvienas atsakysime už savo pačių darbus.

Mes turėtume rūpintis labiau kitų gerove nei savo; turėtume gerbti ir užjausti kiekvieną gyvą būtybę, augalą, t.t., kadangi iš esmės mes esame broliai ir seserys, galbūt vieni jaunučiai, kiti labiau subrendę, pasiekę aukštesnį išsivystymo lygmenį. Kiekvienoje būtybėje egzistuoja Esmė, kuri yra dieviška, tą reikėtų gerai suvokti. Skriausdami gyvus padarus mes skriaudžiame dieviškąsias kibirkštis, kurios tenori gyventi, egzistuoti, eiti savo keliu... Naikindami Žemę mes naikiname ir nesuskaičiuojamą daugybę gyvų padarų, kurie tiesiog išnyksta nuo Žemės paviršiaus. Žinoma, žmonijai niekas tikriausiai neleis galutinai sunaikinti Žemę, ji pati apsivalys nuo prižėlusių piktžolių, kad ir vėl Žemėje galėtų prašvisti naujas rytas, nauja tyra diena.


___________________

Meilės ir Šviesos

phi
Narys
# Atsiuntė: 2 Birželio 2007 20:35
Atsakyti 


To, ko mokslininkai (ir mes, visi eiliniai zmones) negali paciupineti, nesuvoks...

Globaliniai klimato pokyciai yra salygojami ir yra salygoti reiskiniais vykstanciais ne tik triju dimensiju pasaulyje. Dimensijos nera izoliuotos.

Pvz. atlikus pozemini branduolini sprogima, atpalaiduojami milziniski destrukcines energijos kiekiai, kurie, zinoma, musu mokslui neapciuopiami... Jie dar tik savo prietaiseliais smalsiai tiria, kas is tikruju vyksta. Stebimos per visa zemes rutuli nueinancios galingos zemo ultra daznio bangos ir gyvunijos reakcijos i jas.

Paskui viskas stojasi i savo vietas, lyg niekur nieko. Joks mokslininkas nesusimastys, kas ivyksta tose materijos vibracijose, kurios zmonijai nesuvokiamos. O ir kam cia turetu rupeti?

Jau nekalbant, koki poveiki mus supanciai aplinkai turi musu mintys ir jausmai.

Kas gali paneigti ar patvirtinti, kad pasekmes, kurias sukele pakitusi zmoniu psichologija del pirmojo ir atrojo pasaulinio karo (masiniai stresai, baimes, prievarta, zudynes ir t.t. ir t.t.) vis dar rutuliojasi ir dar tik ruosiasi grizti zmonijai prazutinga banga.

Sakysime laikai neatitinka ir t.t. Ka mes zinome apie laika ir jo priklausomybe su pasekmemis? Zeme ir dabar pjauna ta, ka sejo pries simtus milijonu metu. Ezoterikoje ne paslaptis, jog pries uzgimstant, ji absorbavo menulio ir jame gyvenanciu zmoniju karma.

Kas gali paneigti, jog visi psichologiniai zmonijos pokyciai energetiniu pavidalu yra absorbuojami saules, kurioje kaip pastarojo rezultato pasekme taip pat vyksta pokyciai (suintensyvejusi elektromagnetine spinduliuote, saules demes ir t.t.).

Pastarieji pokyciai ir netik jie, mokslas ta irodo, ir lemia zemes temperatuos svyravimus - kas lengvai kaip pasekme gali issaukti ledynmeti ar pragariskas sausras.

Butu nuostabu, jog zmonija teisingai ivardytu priezastis. To nereikia tiketis. Zmonija viena diena neims ir nepabus stebuklu lazdelei mostelejus, neims suvokti kurinijos paslapciu.

Tai, kas nesuvokiama ir neapciuopiama, turbut nebus placiai parodyta kokiame nors dokumentiniame filme - cia science fiction sritis.

Teisingu priezacsiu neivardijimas irgi sukelia pasekmes. Klaidinga CO2 koncentracijos ir temperaturos didejimo priklausomybes teorija pasitarnauja tik zmonijos defektams uzmaskuoti. Minia teorijomis suzavetu zmoniu taip drasiai itikejo i neva egzistuojancias globalinio atsilimo priezastis, jog i nauja poziuri ar nauja ideja, prasilenkiancia su mases zmoniu suformuota nuomone, ziurima kaip i holokausto palaikyma.

Trumparegiskumas ir klaidingas zmoniu informavimas del klimato atsilimo priezasciu ar kitu globaliniu pokyciu priezasciu, pasejo daugybe nesamoningu zaliuju judejimu, kurie netgi nesibodi seti smurta savo kelyje idant pasiektu savo uzsibreztu tikslu. Zmogaus godumas pinigamas ismoke ji graziai suokti apie neigiama zmogaus itaka gamtai ir gyvunijai.

Ne paslaptis, jog trecios pasaulio salys tapo tokiu organizaciju aukomis. Afrikai tuoj uzdrausim gamintis elektra ir naudoti savo gamtos isteklius. Tegul naudoja saules ir vejo energija.

Minetos "zeme gelbejancios" organizacijos net nesidomi prie ko tokie krastutinumai veda. Turbut i ligas, amzina skurda, zmonijos bejegiskuma kovoti su sia rykste ir t.t. ... Kas ta gali paneigti?

Visiems gerai suprantama, jog zmonija prisideda prie destrukcines situacijos Zemeje... Net ir papuga galima ismokyti ta kartoti...

Turbut vienetai suvokia, kaip is tikruju zmonija prisideda. Pastaruju reiktu ieskoti tarp kvantines fizikos mokslininku, kurie tiesiogiai bandymais prisiliecia prie mus supanciu paslapciu arba tarp nusvitusiu butybiu, kurios irgi tiesiogiai patiria tai, kas iseina is vien tik triju pasaulio dimensiju suvokimo ribu.


___________________

With the death the death is killed

Jūsų atsakymas
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Color Picker 
:) ;) :up: :down: :lol: :confused :cool: :sad: :shame: :smirk: :tongue: ... Išjungti šypsenas

» Vardas  » Slaptažodis 
Tik registruoti vartotojai gali rašyti pranešimus. Įveskite vartotojo vardą ir slaptažodį, arba užsiregistruokite.
 

Powered by online community script miniBB™ © 2001-2024
Šiuo metu prisijungę: Svečiai - 1
Nariai - 0
Daugiausiai vartotojų buvo: 242 [20 Balandžio 2021 06:31]
Svečiai - 242 / Nariai - 0