miniBB: free php bulletin board and forum softwareminiBB: free php bulletin board and forum software 
 - Forumas - Atsakyti - Statistika - Registracija - Paieška - Narių sąrašas
www.gnosis.lt bendruomenė / Bendra Diskusija / Nibiru planeta
. 1 . 2 . >>
Autorius Žinutė
Human
Narys
# Atsiuntė: 2 Balandžio 2008 22:02 - Redagavo: Human
Atsakyti 


Tiesiok panoro sužinoti jūsų nuomone. Esu kažkur tai skaitęs, kad Žemei sunkiausi metai bus 2012m. šioks toks sutapimas, tik čia sako 2011 m. priartės arti Žemės planetos Nibiru planeta, na pažiūrėkit patys ;)

http://www.youtube.com/watch?v=UBbNF3q64js
Pasakykit kaip manot. o žiūrėsim kaip bus...


___________________

phi
Narys
# Atsiuntė: 2 Balandžio 2008 23:55
Atsakyti 


Vadinasi Nostradamas prasiskaiciavo 13 metu, o musu super teleskopai - 10 - 15 tukst. metu.


___________________

With the death the death is killed

firekiler
Narys
# Atsiuntė: 8 Gegužės 2008 14:21
Atsakyti 


tai itikinamai pavaizduoda kad net rimtai susirupinau gal nibiriecai(jei ten tokiu yra) ir bus pirmieji musu sutikti ateiviai?


___________________

Memento mori

precursor
Narys
# Atsiuntė: 27 Spalio 2008 14:40 - Redagavo: precursor
Atsakyti 


Ką mano admin šiuo klausimu? Ar yra kokių gnosis šaltinių apie 2012 m.? Majai, jų kalendorius; šumerų lentelės su vienu iš 12 valdovu Enliliu ir visa jo Tiamat planeta priešakyje; elohimų lytinis santykiavimas su žemės moterimis? Keletas iš jūsų lankotes kituose pasauliuose, negi nėra jokių žinių iš ten, iš gnostikų bažnyčios?


___________________

Žmogų nuodija ne tai kas patenką į jį pro burną, o tai kas iš jo pro ją išeina, - Jėzus.

phi
Narys
# Atsiuntė: 28 Spalio 2008 17:29
Atsakyti 


Nereikia jokiu ziniu is jokiu baznyciu ar kitu pasauliu siekiant gan objektyviai susidaryti nuomone apie tai kas ivyks 2012.

Taip pat nemanau kad tokiu filmu kaip "the day after tomorrow" rezisieriai butu pateike vaizdu kurie kiek nors prilygtu tiems, kurie greiciausiai bus 2012.

Paprasciausiai musu mokslininku protuose ar atmintyje nera tokio analogo, tad visokios imitacines kompiuterines programos ir negali objektyviai prognozuoti kas ivyks.

Nieks nepamena kas ivyko pries tuos 27 tukst. metu, kaip ten per kelias valandas antarkdidoje uzsalo mamutai ir pan. Bet faktas nesivengiamas - iki tobulo musu saules sistemos planetu issirikiavimo liko vos 4 metai. Kokios tarplanetines jegos suzais nesunku nuspeti...

Tiesa pasakius turesime unikalia dovana visa tai stebeti. Kai kas gal 2 sekundes, kai kas 2 dienas, kai kas 2 metus ar daugiau.

Tos temos nevystymas palankus tiek zemei, kuri apsivalys, tiek ir ekonomiskai suinteresuotiesiems. Nemanau kad panika ar viesas atsizvelgimas i si istorini ivyki butu kam nors naudingas dabar. Kam reikia tas susitvarko. Jei is vidaus tie dalykai rupi, vadinasi vidus kazka nori ispeti ir nesivengiamai rasi to ko ieskai.


___________________

With the death the death is killed

zhimas
Narys
# Atsiuntė: 2 Gruodžio 2008 20:19
Atsakyti 


O tai jeigu tiksliau tai kas cia bus, su tuo planetu issidestimu, kas cia desis?


___________________

precursor
Narys
# Atsiuntė: 3 Gruodžio 2008 17:36
Atsakyti 


Gal būt nieko ir nebus - kartais visi klysta.


___________________

Žmogų nuodija ne tai kas patenką į jį pro burną, o tai kas iš jo pro ją išeina, - Jėzus.

Sirijus
Narys
# Atsiuntė: 11 Sausio 2011 19:46 - Redagavo: Sirijus
Atsakyti 


Įkeliu video apie tai kokios pasekmės žmonijos laukią kai Nibiru arba kitaip Herkolubo planeta priartės prie Žemės. Tačiau, man labiausiai patiko tai, kad video motyvuoja eiti keliu kuriuo einame. Čia pateikiamos citatos iš V.M.Rabolu (gnostikas) knygos: "Hercolubus or Red Planet" 1998m.. Jis teigia tapati ką ir Samael Aun Weor, jog butina pradėti dirbti su savimi, šalinti psichologinius defektus, bei projektuotis astraliniame pasaulyje.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=aBPIDGIpuhw

Admin tegul pataiso jei kas blogai


___________________

Meilė-Dėkingumas

FXFX
Narys

# Atsiuntė: 11 Sausio 2011 20:30 - Redagavo: FXFX
Atsakyti 


Buvau irgi susižavėjęs tuo V.M. Rabolu, tačiau jis tiesiogiai prieštarauja Mokytojo Samael Aun Weor žodžiams... Teko klausinėti apie jį ir gnostic community puslapyje ten administruojančių, tai man ten viską ir išaiškino. Čia kažkur irgi mačiau Admin tekstą...

"Siūlome labai gerai apie tai pamąstyti ir niekada kažkuo aklai nepasikliauti. Egzistuoja mokyklos, kurios (versdamos knygas) sugalvoja pašalinti joms nepalankias teksto vietas iš knygų, kurias parašė M. Samael Aun Weor; arba jie bando sukurti naujas ego pašalimo technikas, tiesiogiai prieštaraudami Mokytojo žodžiams, ar pasiskelbia Save-realizavusiais. Tai tik keli iš daugelio dalykų, į kuriuos verta atkreipti dėmesį."


___________________

Aš nustversiu likimą už gerklės, jis niekada manęs pilnai neįveiks. -
Ludwig Van Beethoven

Uzgesus saule
Narys
# Atsiuntė: 14 Sausio 2011 20:36
Atsakyti 


Mokslininkai nuosirdziai teigia, jog jokios Nibiru nera ir kad niekas ten negresia, bent pora artimiausiu tukstanciu metu. Ivairus video, bei foto sudaromos naujuju technologiju pagalba(kompiuteriu). Internautai prisigalvoja daug, kiti iskraipo, blogai suprate kokio nors mokslininko zodzius ;] Anksciau tikejau-dabar nebe ;] Nors, tai kiekvieno asmeninis reikalas. Geriausia fraze, kuria pasakytu gnosis " gyvenkim sia akimirka, sia diena, lyg ji butu paskutine, visada bukim pasiruose"


___________________

Uzgesus saule
Narys
# Atsiuntė: 14 Sausio 2011 20:45
Atsakyti 


Ir zinoma"budinkim samone ir atsikratykim ego"


___________________

Aphex
Narys
# Atsiuntė: 23 Sausio 2011 01:33
Atsakyti 


kazkas gerai sugalvojo paskatinti zmones perrikiuoti prioriterus link dvasingumo


___________________

Ignis Natura Renovatur Integra

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 28 Sausio 2011 12:00
Atsakyti 


Gnosticizmas tokiais dalykais negąsdina, tiesiog viskas turi priežastis ir pasekmes. Natūralu, kad tinkamai besielgiantis vaikas diržų negaus, priešingai nei nedorėlis. Mes, kaip tie nedorėliai vaikai, vis kankinam Gamtą-Mamą, kankinam vieni kitus ir tikime esantys „geri". Juk tai negali tęstis amžinai, tiek daug skausmo, tiek daug liūdesio, mūsų Žemė žūsta, žūstam mes patys, žūsta gyvybė. Liūdna, liūdna matyti visa tai, ir žmogus gali tai matyti, tiesiog jam reikia atsimerkti...

Mūsų tarpe, mūsų žaidimo aikštelėje, teisingumas sunkiai skinasi kelią, tačiau kosminis Teisingumas nepaperkamas, Jis įvykdys tai, kas turi būti įvykdyta, kad Nauja Žemė, Jeruzalė ir vėl galėtų žydėti naujais sodais. Toks yra gyvenimas, tokiu būdu sena (netyra) yra pašalinama, kad galėtų vešėti nauja.

Gnostiškoje tradicijoje planeta, kuri įvykdys teisingumą, yra „Herkolubas". Jos priartėjimas reikš visišką Žemės žmonijos destrukciją.

Mokslininkai daug ką teigia, tačiau daug ką ir nutyli. Egzistuoja asmenys, galbūt organizacijos, grupuotės aukštuose sluoksniuose, kurie visi slaptai kažkam ruošiasi. Tačiau šito jie jums viešai niekada nepatvirtins, tėra vienas kelias visa tai suvokti - pabusti ir patikrinti pačiam.


___________________

Meilės ir Šviesos

Aphex
Narys
# Atsiuntė: 28 Sausio 2011 13:51
Atsakyti 


Tai zeme sunaikins, o svaresnes sielos tures testi darba kitose planetose?


___________________

Ignis Natura Renovatur Integra

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 28 Sausio 2011 18:20 - Redagavo: Admin
Atsakyti 


Autorius: Apreiškimas Jonui 21:1-2
Naujoji Jeruzalė

Aš regėjau naują dangų ir naują žemę [ateities Žemę po didžiosios katastrofos], nes pirmasis dangus ir pirmoji žemė [dabartinė] išnyko, ir jūros taip pat nebeliko. Ir aš išvydau šventąjį miestą, naująją Jeruzalę [ateities šeštosios Pagrindinės Rasės Žemę], nužengiančią iš dangaus nuo Dievo; ji buvo išpuošta kaip nuotaka savo sužadėtiniui [Kristui].

Tie, kas nusipelnys, bus išgelbėti ir jiems bus suteiktas šansas visiškai save išgryninti nuo defektų. Šeštojoje Pagrindinėje Rasėje įsikūnyt galės tik tie, kurie pašalino gyvulišką ego.


___________________

Meilės ir Šviesos

. 1 . 2 . >>
Jūsų atsakymas
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Color Picker 
:) ;) :up: :down: :lol: :confused :cool: :sad: :shame: :smirk: :tongue: ... Išjungti šypsenas

» Vardas  » Slaptažodis 
Tik registruoti vartotojai gali rašyti pranešimus. Įveskite vartotojo vardą ir slaptažodį, arba užsiregistruokite.
 

Powered by chat forum software miniBB™ © 2001-2024
Šiuo metu prisijungę: Svečiai - 1
Nariai - 0
Daugiausiai vartotojų buvo: 242 [20 Balandžio 2021 06:31]
Svečiai - 242 / Nariai - 0