miniBB: free php bulletin board and forum softwareminiBB: free php bulletin board and forum software 
 - Forumas - Statistika - Registracija - Paieška - Narių sąrašas
www.gnosis.lt bendruomenė / Alchemija/Baltoji Tantra / Baltoji tantra
. 1 . 2 . >>
Autorius Žinutė
zhimas
Narys
# Atsiuntė: 31 Spalio 2007 13:51


Gal galit pasakyt kaip pradet praktikuoti baltaja tantra? Tas seklos neisliejimas yra kaip susilaikymas..ar tiesiog reik moket neislieti tos seklos ar paprasciausia susilaikyti nuo orgazmo?


___________________

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 5 Lapkričio 2007 12:43 - Redagavo: Admin


Čia viskas gana plačiai paaiškinta:

Seksualinės Energijos Transmutacija
Alchemija
D.U.K. apie Alchemiją


___________________

Meilės ir Šviesos

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 5 Lapkričio 2007 18:42 - Redagavo: Admin


Pirmiausiai, praktikuojant baltąją tantrą yra svarbu psichologinis tyrumas. Jei praktikos metu nebūsi tyras, tai jau nebebus tyra alchemija, tai bus kažkokių tai gašlumo ego tenkinimas. Tai juk yra švino transformacija į auksą, mūsų negatyvių psichikos elementų transformacija į dvasines/sielos vertybes; pvz., kai mes pašaliname (ar tiksliau būtų sakyti, kai individuali Dieviškoji Motina iš mūsų pašalina) neapykantą, tada mumyse visu grožiu kristalizuojasi meilės vertybė. Seksualinė energija maitina sielą ir Dvasią, ko pasekoje pabunda Kundalini Ugnis, kuri nusviečia žmogaus kalėdų eglutę (stuburą) įvairiausiomis spalvomis.

Vien tik baltosios tantros praktikavimas, praleidžiant kitus du sąmonės revoliucijos faktorius, neduos norimų rezultatų. Trumpai apie šiuos tris faktorius galima pasiskaityti čia: Evoliucija, Devoliucija ir Revoliucija

Alchemiją galima praktikuoti tik su mylimu žmogumi ir tik su viena moterimi ar vyru. Kai kas galvoja, jog seksualinę magiją galima praktikuoti su kiek tik nori partnerių, bet tokių žmonių laukia liūdnas likimas. Nei sanguliautojams, nei ištvirkautojams, nei iškrypėliams dangaus karalystė nebus atverta, Dieviškoji Motina Kundalini nėra akla jėga, tai yra inteligencija.

Alchemijos ritualo metu reikėtų atsiduoti Esybei, viską atlikti lėtai ir ramiai, nes lėtumas yra dieviškas. Svarbu išlaikyti ramų protą ir psichologinę pusiausvyrą viduje. Taip pat mokytojas Samael pataria vokalizuoti mantras, kad efektyviau vyktų energijų transformacija. Prieš pradedant, galima pasimelsti Dieviškąjai Motinai ar Šventąjai Dvasiai. Plačiau skaitykite čia: Tantrizmas


___________________

Meilės ir Šviesos

zhimas
Narys
# Atsiuntė: 5 Lapkričio 2007 19:54


Tai va as taip ir nesupratau ar reik susilaikyti nuo orgazmo ar ne? Siaip yra pratimai kuriu pagalba galima uzpausti raumenys taip neisliejama sekla, bet patyriamas orgazmas, tai kas cia gaunas, ar tokia praktika yra gerai, ar cia jau juodoji tantra su orgzmu kad ir neisliejant seklos?


___________________

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 5 Lapkričio 2007 21:59 - Redagavo: Admin


Autorius: Samael Aun Weor
Seksualinis Spazmas

Baltoji Brolija visiškai ir galutinai uždraudė seksualinį spazmą. Absurdiška yra pasiekti seksualinį spazmą. Kas praktikuoja Seksualinę Magiją, tie niekada neturėtų pasiekti spazmo. Tie, kas bando išvengti Sėklos išsiliejimo neatsisakydami spazmo malonumo, dažnai kenčia nuo pražūtingų pasekmių organizmui. Spazmas yra tikra prievarta ir jei organizmas yra prievartaujamas, rezultatai atsiranda nedelsiant: impotencija, nervų sistemos pažeidimai ir t.t.

Kiekvienas praktikuojantis Seksualinę Magiją turi atsitraukti dar gerokai prieš spazmą. Gydytojai labai gerai žino, kodėl praktikuojantys Seksualinę Magiją turėtų atsitraukti prieš spazmą. Seksualinė Magija turėtų būti praktikuojama vieną kartą per parą; niekada negalima praktikuoti du kartus per parą. Mes niekada gyvenime neturėtume išlieti sėklos. Niekada. Niekada. Niekada.


Autorius: Keturioliktasis Dalai Lama
Tibetiškame Budizme, ypatingai jei pažiūrėsite į dievybių su kitomis savo pusėmis ikonografiją, pamatysite daug aiškaus seksualinio simbolizmo, kuris dažnai sukelia klaidingą įspūdį. Iš tikrųjų, šiuo atveju yra panaudojamas seksualinis organas (organai), bet vykstantis energijos judėjimas galiausiai yra visiškai kontroliuojamas. Energija niekada neturėtų būti išleidžiama. Ši energija turi būti kontroliuojama ir galiausiai sugražinta į kitas kūno dalis.



___________________

Meilės ir Šviesos

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 8 Kovo 2008 14:17 - Redagavo: Admin


„Dr. Krumm Heller parašė paragrafą, kuris šokiravo daugelį visažinių. Po mokytojo mirties jie bandė savaip pakeisti šį paragrafą, pagal savo teorijas. Bet dabar užrašykime šį paragrafą tiksliai taip, kaip jį užrašė Mokytojas Huiracocha." - Samael Aun Weor

Autorius: Dr. Krumm Heller (Huiracocha)
Vietoje lytinio akto su orgazmu, reikėtų atitinkamai puoselėti švelnias glamones, meilingas frazes ir švelnius prisilietimus, protą nuolat išlaikant atskirtą nuo gyvuliško seksualumo, išlaikant tyriausią dvasingumą lyg aktas būtų tikros religinės apeigos.

Nepaisant to, vyras gali ir turėtų įvesti varpą, išlikdamas susijungęs su moterimi, kad abiem sukeltų pilną džiaugsmo dievišką pojūtį, kuris gali tęstis ne vieną valandą ir atsitraukti artėjant orgazmui, jog būtų išvengta sėklos išsiliejimo. Tokiu būdu jie kiekvieną kartą norės glamonėti vienas kitą.

Tai gali būti pakartota daugelį kartų ir niekada tai netaps nuobodu. Priešingai, tai yra magiškas raktas kasdieniniam atjaunėjimui, sveiko kūno išlaikymui ir gyvenimo prailginimui, kadangi šis pastovus įmagnetinimas yra sveikatos šaltinis.

Mes žinome, jog įprastame magnetizme, įmagnetintojas perduoda sroves subjektui ir jei pirmasis savyje yra išvystęs tas jėgas, tai jis gali išgydyti/harmonizuoti ir kitą. Paprastai magnetinių srovių perdavimas yra atliekamas per rankas ar akis, tačiau būtina pasakyti, jog nėra geresnio ir galingesnio laidininko, kuris yra tūkstantį kartų galingesnis, tūkstantį kartų viršesnis už kitus, nei vyriška varpa ir vulva, kuri yra imlūs organai.

Jei daug asmenų tai praktikuoja, jie skleidžia jėgą ir pasisekimą savo aplinkoje visiems tiems, su kuriais jie bendrauja. Tačiau kilnaus, dieviško įmagnetinimo akte, apie kurį mes kalbame, abu, ir vyras, ir moteris abipusiškai įmagnetina vienas kitą, vienas kitam būdami lyg muzikos instrumentu, kurį užgavus, pasigirsta stebuklingi paslaptingų ir melodingų harmonijų garsai. To instrumento stygos yra išsisklaidę po visą kūną, o vibruoti jas priverčia lūpos ir pirštai, tačiau su sąlyga, jog sueities metu bus laikomasi didžiausio tyrumo. Štai kaip mes tampame burtininkais tą svarbiausią akimirką.



___________________

Meilės ir Šviesos

susidomejas
Narys
# Atsiuntė: 13 Balandžio 2008 11:57


Man iškilo tokių klausimų.

Ką daryti kunigams, kurie gyvena be moters, kad nesusikurti "šetono uodegos". Arba visokie visam pasaulyje atsiskyrėliai, vienuoliai, kas jiems tada belieka? maximum ką gali pasiekt tai - nirvaną?

Kaip reikia gyvenant be moters savo sėklą transformuoti į energiją ir ar išviso tai įmanoma?

Gal kas atsakys


___________________

phi
Narys
# Atsiuntė: 13 Balandžio 2008 13:40


Man irgi iskildavo tokiu klausimu apie kunigus ar vienuolius, nes zvelgdavau i juos savo, paleistuvio, akimis. Visuomeneje priimta, kad sekla neisvengiamai issiverzia ir nieko cia nepadarysi, tipo susitaikyk su dviem variantais - paleistuvauk su moterimi arba masturbuokis. Taigi tokio poziurio vedami mes neisvengiamai keliame klausima: palauk, o kaip gi su tais vienuoliais? Jiems setono uodega garantuota?

Nera viskas taip paprasta.


Pasaulyje yra zmoniu, kurie sulaukia brandos amziaus ir ju organizmas pats tobulai transformuoja lytine energija, jiems svetimas spazmas, kokie tai nevalingi naktiniai issiliejimai. Naturalu, kad tokiu zmoniu sunkiai atrasime tarp holivudo zvaigzdziu ar kokiu hip hopo fanu.

Pvz. Dalai Lama ankstesniuose gyvenimuose yra isgrynines siela ir turi saules astralini ir mentalini kunus. Jis yra Buda pratyeka, vykdantis savo Esybes valia - atliekantis cia tam tikra misija. Jis neina Bodisatvos keliu, todel jis nepraktikuoja Sahajos Maithunos ir jam visiskai nereikia moters. Jai jo Esybes valia bus ikunyti Kristu - tuomet jis privales grizti i Kiklopu kalve ir dirbti su moterimi. Taciau cia ne jo pasirinkimas, o jo Esybes.

Pasaulyje yra daug vienuoliu, kuriu Esybes valia ir tikslai aukstesni ir kurie uzsiima Tantra. Bet ir tarp ju yra tokiu, kuriems yra butina dirbti devintoje sferoje, o kuriems butina ta darba jau pradeti nutraukineti, o kitiems jau laikas amzinai jo issizadeti.

Gaila, kad lietuviu kalboje zodis "vienuolis" igauna tokia prasme - be moters. Kitose kalbose sis zodis tokios prasmes visai neturi.

----------

Taigi kaip reikia gyvenant be moters savo sėklą transformuoti į energiją ir ar išviso tai įmanoma?

Nelygu, kiek siela yra pazengusi. Gal praeitam gyvenime ji devintoje sferoje nusikale saules kunus ir siame gyvenime grizo i zeme kokiai tai misijai atlikti ir nera siame gyvenime suinteresuota savo tolesniu gryninimu devintoje sferoje. Gal tokios sielos Esybe turi kitu tikslu. Tokiai sielai nera vargo naturaliai transformuoti savo lytine energija i aukstesne energija. Tokios sielos astralinis ir kiti kunai naturaliai maitinasi ta transformuota energija.

Bet jeigu tau 15 -20 metu, naktimis vargsti su seklos issiliejimu, tave nerealiai sujaudina pornografija, tu linkes masturbuotis ir t.t., ir jeigu vidinio sielos sauksmo skatinamas pasirinksi kunigo ar vienuolio dalia, tai buk tikras, kad esi pacioje darbo pradzioje (jeigu kada ir buvai siela isgrynines, tai ji jau puole). Tai reiskia, kad be moters ir be darbo devintoje sferoje, i dangaus karalyste neieisi, kitaip sakant neturesi sielos rubu ir busi isvarytas is puotos (Matas 22: 1-14). Dar tai reiskia, kad tu neturi jokio astralinio kuno, tik legiona troskimu.


___________________

With the death the death is killed

susidomejas
Narys
# Atsiuntė: 13 Balandžio 2008 18:20


Ačiū už atsakymus, kaip supratau man be darbo devintoje sferoje šansų turbūt nėra

Dar toks klausimas iškilo
Jei Dalai Lamai nereikia moters ir jis nepraktikuoja Sahajos Maithunos, bet turi saulės astralinį kūną ar tai reiškia, kad jis kažkada praeituose gyvenimuose dirbo su moterimi ar to galima pasiekti kažkaip gryninant sielą?

O jei aš pasirinkčiau vienuolio ar kunigo dalią ir valios pastangomis laikyčiausi totalaus celibato, nepaisant mano priešingų troškimų, nes sėkla nėra transformuota į energija ir ego nesunaikintas, tai tada aš sulystu, apsipilu spaugais arba nutunku ir garantuotai gaunu "šėtono uodegą" tai aš suprantu, kad būčiau pačioje pradžioje į pražūtį


___________________

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 13 Balandžio 2008 21:48 - Redagavo: Admin


Viskas priklauso nuo užsibrėžto tikslo. Jei tikslas yra pabusti ir Save realizuoti, tai alchemija yra būtina tam tikrame egzistavimo lygmenyje. Kažkas turi mirti, o kažkas gimti.

Dėl Dalai Lamos individualių konkrečių pasiekimų vistik būčiau atsargus. O šiaip sąmonę galima pabudinti ir be seksualinės magijos, tačiau gimti aukštesniuosiuose pasauliuose - ne. Egzistuoja ne vienas gnostikas pabudinęs savo sąmonę, tačiau gyvenantis limbe. Kaip ir Phi minėjo, be tinkamo vestuvių apdaro į puotą neįleidžia.
Autorius: Samael Aun Weor
Einantieji Iniciacijų keliu, tantros mokyklose dirba su Vandeniliu SI-12 (tai yra lytinių santykių vandenilis). Šis vandenilis yra gaminamas žmogaus organizme pagal muzikinių oktavų dėsnį, nuo DO iki SI.

Visas žmogaus organizmas yra subrandinamas tarp audinių tarpląstelinės medžiagos su natų DO, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si pagalba. Žmogaus organizme inteligentiškai apdirbtas Vandenilis Si-12 (Su Maithunos pagalba, neišliejant Ens Seminis) gali gauti papildomą šoką, kuris perneš jį į antros aukštesnės oktavos natą Do. Tada jis visiškai prisotinęs visas organines ląsteles kristalizuosis į nuostabią savarankiško, švytinčio ir ryškaus kūno formą: į Didžios Baltosios Brolijos Adeptų ar Angelų Astralinį Kūną (Saulės Astralinį Kūną).

Vien tik pranajamos pagalba negalima susikurti sauliškųjų kūnų ir pabudinti Kundalini.

Autorius: Samael Aun Weor
Viena kartą, būdamas už fizinio kūno ribų - data ir laikas nesvarbu – aš sutikau savo šventą Motiną įmantrioje salėje.

Po gerai žinomų apsikabinimų tarp sūnaus ir motinos, Ji priešais mane atsisėdo į patogų krėslą; aš pasinaudojau proga ir Jai uždaviau man rūpimus klausimus.

Klausimas: „Ar man gerai sekasi, Mama?"

Atsakymas: „Taip, sūnau, tau einasi gerai".

Klausimas: „Ar man vis dar reikia praktikuoti seksualinę magiją?"

Atsakymas: „Taip, tau jos vis dar reikia".

Klausimas: „Ar įmanoma, jog fiziniame pasaulyje galėtų egzistuoti kas nors, galintis Save realizuoti be seksualinės magijos?"

Atsakymas: „Neįmanoma, sūnau, tai yra neįmanoma".



___________________

Meilės ir Šviesos

phi
Narys
# Atsiuntė: 13 Balandžio 2008 22:48


Totalus celibatas privalomas baigus darba devintoje sferoje. Po sios ribos, naktis su moterimi (nors lytiniame akte ir nera ne laso gaslumo, o vien tik tobula dieviska meile) kainuoja Dievams nuopoli. Viena akimirka ir visas, nesvarbu, amzius ar viena egzistencija trukes darbas eina salyginai "suniui ant uodegos".

Istorijoje aibes atveju, kai neofitai ima imituoti baigusius darba ir pradeda laikytis celibato tik pradeje eiti i sviesa. Absurdiski atvejai, bet tokia realybe. Nebutinai baigiasi spuogais ir nutukimu - sis dalykas pasitaikydavo labiau pas mus - vakaruose ir tamsiais viduramziais. Rytu tradicijos praktikantai paprastai istengia nubudinti nemazai samones, bet buna labai nuvilti, kai mire suzino, kad ju "celibato" laikymasis buvo tik stabdis. Atrodo kazkas panasaus buvo su Gandziu, jei as neklystu. Zodziu tobuleti gali, bet pasieksi tik tam tikras ribas. Busi samoningas, bet neturesi irankiu, kuriais galesi jaustis pilnaverciu aukstesniu pasauliu gyventoju.


___________________

With the death the death is killed

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 17 Balandžio 2008 14:01 - Redagavo: Admin


Nepamirškime, jog termino "celibatas" reikšmė nėra tokia, kokia naudojama dabartinėje mūsų visuomenėje

Celibatas - nevedusio ar netekėjusios statusas. Mūsų dienomis šis terminas yra neteisingai naudojamas turint omenyje būseną, kai yra atsižadama seksualinių santykių.



___________________

Meilės ir Šviesos

zmogus

# Atsiuntė: 28 Liepos 2008 13:15 - Redagavo: zmogus


Kontrargumentas (ne iš aklai viskuom tikinčių knygų) neišliejantiems seklos, ir save varžantiems prieš tikrąją gyvenimo dovaną ir baigimą:
"Australijos mokslininkų tyrimo išvadose, kurias paskelbė žurnalas „British Journal of Urology International", sakoma, kad dažnai ejakuliaciją patiriantys vyrai sumažina prostatos vėžio tikimybę. Ištyrę pacientus, kuriems buvo diagnozuota ši liga, ir sveikus vyrus, mokslininkai nustatė, kad tie, kurie būdami 20 – 30 metų ejakuliuodavo 5 ir daugiau kartų per savaitę, 30 proc. sumažindavo susirgimo prostatos vėžiu pavojų. "

Visas straipsnis čia: http://www.balsas.lt/naujiena/204305

phi
Narys
# Atsiuntė: 28 Liepos 2008 17:33 - Redagavo: phi



Velgi, ar sito zurnalo mokslininkai tyre atskirai kiekvieno "bandomojo triusio" karma?

Matai, su ziurkem paprasta daryti tokias isvadas - nors jos ir paleistuvauja, jos uz tai karmos negauna.

Zurnalo mokslininku eksperimentu rezultatai tusti, nes jie pamirso, jog intelektualus gyvunai nera lygus susirgimo prostatos veziu tikimybes atzvilgiu.

O gal ta eksperimenta atliko Anubio 42 teiseju komanda? Tuomet atsiprasau.


___________________

With the death the death is killed

zmogus

# Atsiuntė: 28 Liepos 2008 22:25


Tą eksperimentą atliko Amon Ra 93 ekspertų komisija + JAV ir Australijos universitetai. Bandymuose dalyvavo ne žiurkės, o ~ 200 homo sapiens'ų (nepainioti su homo erektus, nes jie jau išmirę).

. 1 . 2 . >>
Tema uždaryta. Jūs negalite rašyti žinučių.
 

Powered by bulletin board software miniBB™ © 2001-2024
Šiuo metu prisijungę: Svečiai - 1
Nariai - 0
Daugiausiai vartotojų buvo: 242 [20 Balandžio 2021 06:31]
Svečiai - 242 / Nariai - 0