miniBB: free php bulletin board and forum softwareminiBB: free php bulletin board and forum software 
 - Forumas - Atsakyti - Statistika - Registracija - Paieška - Narių sąrašas
www.gnosis.lt bendruomenė / Sapnų Joga / Demonai
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autorius Žinutė
precursor
Narys
# Atsiuntė: 19 Lapkričio 2008 20:08
Atsakyti 


Kaip iš patalpų ir iš žmonių demonus išvarinėt? Arba kaip prieš juos kovoti efektyviau atsrale, sapnuose?


___________________

Žmogų nuodija ne tai kas patenką į jį pro burną, o tai kas iš jo pro ją išeina, - Jėzus.

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 20 Lapkričio 2008 13:52
Atsakyti 


Geriausias būdas apsiginti nuo vidinių ir išorinių demonų yra pabudinti savo sąmonę.


___________________

Meilės ir Šviesos

precursor
Narys
# Atsiuntė: 20 Lapkričio 2008 14:07 - Redagavo: precursor
Atsakyti 


O paprastesnio būdo nėra? Jūs, matyt, su jais nesusiduriat, kad taip rašot, arba aš net neįsivaizduoju kokių aukštumų turi būti ši nubudusi sąmonė...
Su jais įtampa tokia, kad nori nenori išlieki sąmoningas ir sau primeni, jog tai sapnas... Vos tik atsipalaiduoji iškart gauni "žuvį", nuo kurios čia pat prabundi..


___________________

Žmogų nuodija ne tai kas patenką į jį pro burną, o tai kas iš jo pro ją išeina, - Jėzus.

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 20 Lapkričio 2008 16:15
Atsakyti 


O kas ta „žuvis"?


___________________

Meilės ir Šviesos

precursor
Narys
# Atsiuntė: 20 Lapkričio 2008 16:18 - Redagavo: precursor
Atsakyti 


Švelniai tariant per sprandą gauni...o realiai tai daug žiauriau būna


___________________

Žmogų nuodija ne tai kas patenką į jį pro burną, o tai kas iš jo pro ją išeina, - Jėzus.

phi
Narys
# Atsiuntė: 20 Lapkričio 2008 16:55
Atsakyti 


Demonai ir visa kas turi forma ar kita substencine israiska - tai susitapatinusios samones padarinys. Kiek samone juos priima uz gryna piniga, tiek jie ir egzistuoja. Tas pats galioja visose dimensijose. Ne isimtis ir si. Pereiti kiaurai tikra kalna (ar kazkur sapne demona) tai pabudintos ir nesusitapatinusios samones reikalas. Ka kalbeti apie mus, pilnus baimes, kai protas prisiziurejes dar visokiu siurpiu filmu ir t.t. , plius dar skendi iliuzijose apie savo kuno (fizinio ar koks jis ten bebutu) tikruma, zodziu begalinis susitapatinimas - neisvengiama kancia.
Pjausto, degina, duria - skauda tiek kiek ir ne sapne, jei baime tuo pilnai tiki ir nera ne kiek samones nukreipti nuo to demesio. Vargas mums bus numirus, kai negales pabusti. Nupjaus visas galunes ir dar i verdanti metalo kibira ikis.


___________________

With the death the death is killed

precursor
Narys
# Atsiuntė: 20 Lapkričio 2008 20:43
Atsakyti 


Autorius: phi
Vargas mums bus numirus, kai negales pabusti. Nupjaus visas galunes ir dar i verdanti metalo kibira ikis.



Negi manai kad tavo jėgom yra skirta pakelti sąmonę į aukštumas, tam kad viską suvokti kaip visur tekančią energiją - Sąmonės Jūrą? Tą akimirką, kai tai atsitiks, tu išnyksi, nes su Ja susiliesi. Sąmonės Jūra iškart tave praris: tai šaltinis iš kurio atėjei, į kurį ir grįši. Mes gimime ir gyvename tam, kad save realizuotume, pažintume visais įmanomais rakursais ir smulkiausiom detalėm: tiek blogom tiek gerom. Pažintume visais pažinimo aspėktais: ir kaip paukščiai, ir kaip žverys, ir kaip monitoriaus ekranas ant rašomojo stalo. Patys pasirinkom šį kančios kelią - gyvenimą, ir pasiryžome kentėti visus skausmus. Skauda - vadinasi dar ESI, dar gyvas. Kalnas egzistuoja, nes tokia jo valia. Nematyti jo, ir pereiti jį kiaurai yra du skirtingi dalykai. Ignoruoti kažkieno egzistavimą yra ne tiek kvaila kiek nemandagu, nes patsai juk neatmeti galimybės jog ESI. Kalnas save realizuoja kaip kalną, demonas kaip demoną, o tu kaip žmogus. Gali keisti savęs realizavimo suvokimą, bet sakyti jog nieko nėra - tai sunaikint ne tik šį sapną, kuris vadinamas egzistavimu, bet ir patį save..

Tevas paliko tau raktus nuo namų, kad visada galėtum pas Jį grįšti, bet ar tam išėjei..?

Iš pradžių buvo VIENAS. Ir tas vienas susivokė: "AŠ ESU". Bet nebuvo nieko, kas patvirtintų šį Jo suvokimą. Tada jis dar kartą ištarė: "AŠ ESU" ir dar.. Iš vieno atsirado DU. Ir tas antras atkartojo pirmajam: "AŠ ESU". Du pagimdė TRYS. Iš TRIJŲ atsirado KETURI...įvyko SPROGSTAMOJI GRANDININĖ REAKCIJA, iš kurios atsirado VISA KAS, KAS YRA. IR VISA kas egzistuoja, egzuostuoja deka pirminio suvokimo - "AŠ ESU".

Jei esu aš, esi ir tu, ir kalnas, ir demonas, ir kančia bačkoje. Bet tai yra, nes tu nori, kad ir AŠ BŪTŲ. Bent jau aš tam čia ir ESU ir niekur neketinu grįžti.

Eilinį kartą buvau uždavęs paparastą klausimą ir gavau neapgalvotą mintinai išmoktą atsakymą.

Ką reiškia demonų nėra? Jie yra nes AŠ irgi noriu būti, ir jie tai pat nori būti: tiek mano viduje tiek išorėje. Visai neprašiau gelbėti mane nuo bačkos, kaip ir neprašau dabar kad baiktųsi mano kančios ir aš pažadinčiau savo sąmonę. Prašau tik būdo, kaip tapti stipresniu už juos.

Nebūti mačiusiam apsėstų žmonių ar išorinių demonų atrale dar nereiškia, kad jų nėra. Tai tas pats, kas teigti jog AIDS nėra, nes patsai nesergi ir visa giminė sveika.

Taigi, kaip iš patalpų ir iš žmonių demonus išvarinėt? Arba kaip prieš juos kovoti efektyviau atsrale, sapnuose?

Tik nereikia man pradėt pasakoti, kad visi tie dalykai, yra kadangi juos suprogramavo mano protas remdamasis kitų protų įstorijom, nes ir šis tekstas tėra tik tavojo proto įliuzinė programa, kurią tu gali ištrinti, jei tau labai nepatiks ją matyti, bet tai nereikš, kad šio teksto nebuvo...


___________________

Žmogų nuodija ne tai kas patenką į jį pro burną, o tai kas iš jo pro ją išeina, - Jėzus.

phi
Narys
# Atsiuntė: 21 Lapkričio 2008 01:10 - Redagavo: phi
Atsakyti 


Kovotojai su demonais - ak, kad greiciau Kristaus Sviesa meiles ir uzuojautos ir svarbiausia ismintimi apie tustuma ginklais jus visus absorbuotu i save. Uzteks seti kancia.

Sio forumo inicijatoriai jokiais budais neprisides prie tos kancios sejimo. Nesulauksit.


___________________

With the death the death is killed

precursor
Narys
# Atsiuntė: 21 Lapkričio 2008 14:31 - Redagavo: precursor
Atsakyti 


Kiek ilgai, Tamsta, pasiekęs tuštumą ketini joje išsilaikyti? Minutę, dvi, o gal net penkias, jei ištisom dienom medituodamas sugesi bent valandą išlaikyti bemintę būseną? Net nušvytę jogai, ar vienuoliai Nirvanoje neišbūna ilgiau nei valandą. Bet kokia net menkiausia mintis ar jausmas, ar tik virpesis tam jausmui atsirasti sviedžia atgal į kančių pasaulį. Galbūt pasakysi, kad užmarštis ir išsiskaidymas yra išeitis? Tuomet tu tikrai nemyli gyvenimo ir visų egzistuojančių gyvybių, negerbi ne tik kitų, savęs, bet ir to pirmapradžio šaltinio, nuo kurio ir prasidėjo visa tavo evoliucija iki tokio sudetingo ir daugeliui neprieinamais pažinimo elementais aprupintu sutverimu - žmogumi.

Aš uždaviau labai elementarų klausimą. Kodėl Jūs man kartojat iš Budos išmoktas frazes, kai patys vargu ar pilnai jas suvokiat?

Į šį bei kitus klausimus galite neatsakinėti. Norėjau tik sužinoti kaip gnostikai kovoja su demonais arba atlieka jų išvarymus. Kaip jau supratau - niekaip. Jie tesiog nedalyvauja kovoje, nes jų kelias yra visai kitas...
Šios frazės būtų pilnai užtekę, ir aš būčiau patenkintas tokiu nuoširdumu. O sakyti, kad demonų nėra, ir kad man reiktų suvokti tuštumą (su potekste, kad dar net nedaaugau iki Jūsų suvokimo) yra mažu mažiausiai nemandagu ir neatsakinga. Juk Jūs ESAT?


___________________

Žmogų nuodija ne tai kas patenką į jį pro burną, o tai kas iš jo pro ją išeina, - Jėzus.

phi
Narys
# Atsiuntė: 21 Lapkričio 2008 20:38
Atsakyti 


Sitame puslapyje nebus toleruojamas kitu doktrinu ar kitu poziuriu, prasilenkianciu su gnosis doktrina, skleidimas.

Zmogau, kodel palikai savo mene, kodel blaskaisi, ieskai tiesos? Nori patenkinti savo smalsuma lygindamas gnosis doktrina su jau turimomis ziniomis?

Niekas nedrauzia to daryti, studijuok, lygink. Taciau cia nebus toleruojamas poziuriu atskiedimas. Ivardink savo mokymus kuriems esi istikimas ir eik sau ramybeje.

Pats supranti, kokia suns paslauga darai gnosis skleidimui, kas cia bus jei bus toleruojami kastanedos kovotoju ar kokios tai dar nieko bendra neturincios su gnosis doktrina filosofijos aiskinimas. Turite savo namus, ir visai saves negerbiate jei blaskotes po kitus, ieskodami savo tiesu atitikmens ar pan.

Kiek paciam laiko prireike susivokti kad gnostiku kelias visai kitoks? Turbut ta jau seniai zinojai, bet dar giliai sirdyje tikejaisi likti "patenkintas".

Sio puslapio iniciatoriai tikrai nera suinteresuoti kazka patenkinti.

Uztenka jau mums cia tu zinanciu ar kazkaip primokytu, jau prisireiske pakankamai. Susuko savo protelius ir kas is to? Ne vienas net is tolo nebande perprasti gnosis doktrinos esmes, nes tam tikslui, aiskiai suprantama, protui reiketu atsisakyti daug stereotipu, kitu doktrinu "isminties" idiegtu ar iskiepytu. Aiskiai ateina liepto galas kai keliai issikiria. Tiesa pasakius neaisku kur ir kada protas net pastebi bendru tasku? Zodziuose? O taip... Dvasia, Tustuma, demonas, kancia, Nirvana, nusvitimas. Kaip tam anekdote - viens apie batus, kits apie ratus.
Bet yra viena takoskyra yra ji, deja, ne visi matantieji ja mato.

Todel labai dziaugiames kad paciam "prasivere akys" ir pavyko pamatyti ta takoskyra. Visada pagelbesime ir pagreitinsime ta ivyki, bet dar karta kartoju - niekas cia netoleruos gumos tempimo.


___________________

With the death the death is killed

precursor
Narys
# Atsiuntė: 21 Lapkričio 2008 21:37 - Redagavo: precursor
Atsakyti 


Kiek man yra žinoma, pats Samael Aun Weor yra matęs tiek vidinius demonus: pasireiškiančius kaip daugybe ego asmenybių gyvenančių mūsų viduje, tiek išorinius: pasireiškiantys astrale kaip magai, kurie užauginę savo kunda buffer organus ir įkūniję vieną iš savo pagrindinių žemiškųjų ego.

Jei dabar pateikčiau klausimą, kaip nuo šiųjų apsigint ir juos išvaryti iš patalpų, ar sulaukčiau tinkamo atsakymo?

Aš gnosis žaviuos ir su kitais keliais nepanioju. Pats iš dalies esu gnostikas, tik savęs nebruku į kažkokius remus. Taip, ieškau ir blaškausi, nes noriu paprastų atsakymų, o ne bereikalingų filosofavimų.

Regis, Tamsta Phi, pats painioji gnosis su budizmo filosofijomis, todėl ir užvėlei diskusiją apie tuštumą, su kuria gnosis nelabai ką turi bendro. Pats įsiveliau į diskusiją su Jumis tik tam, kad parodyčiau jog Jūsų mėgiama budistinė pasaulėžiūrą turi daug trukumų. Kūrėjas sukūrė daugybę dalykų (tarp jų ir kančią), kad per juos pažintume Patį Kūrėją, o ne tam kad viską įgnoruotume pasinėrę į tuštumą.

Sąmoningumu aš tikrai nesiskundžiu, nes dažnai regiu sąmoningus sapnus ir karts nuo karto tiesiogiai iš kūno išlendu į astralą.

Atsiprašau jei ir šis mano pranešimas užgavo Jūsų jausmus ir įsitikinimus.

ps. Bendraujant vystosi proto suvokymas...
pps. Suvokti, kad gnostikų kalias yra iš ties kitoks, prireikė tikrai nemažai...


___________________

Žmogų nuodija ne tai kas patenką į jį pro burną, o tai kas iš jo pro ją išeina, - Jėzus.

precursor
Narys
# Atsiuntė: 21 Lapkričio 2008 22:35 - Redagavo: precursor
Atsakyti 


Kadangi ši tema, jau yra pakankamai nusigrybavusi nuo savo esmės, pakalbėsiu dar šiek tiek, kad praplėsti suvokymo akiratį..

Kaip sako brahmanai Indijoje: "Buda atėjo tam, kad sujauktų mūsų protus ir atitolintų nuo Brahmos (Kūrėjo)". Ir jie yra teisus. Buda metė savo žmoną, du vaikus ir išėjo į vienuoliną laimės, bei gyvenimo prasmės ieškoti. Tais laikais į vienuolinus vedusių ir turinčių vaikų nepriimdavo (dėl esamų įsipareigojimų, kuriuos kiekvienas save gerbiantys vyras privalo vykdyti). Bet kadangi tai buvo ne paprastas vyras, o karališkos šeimos narys (princas), jam buvo padaryta išimtis. Ilgai medituodamas ir sededamas po figos medžiu jis "nušvyto" ir suprato, kad gyvenimas yra kančia, bet yra kelias iš šios kančios.. nuo čia ir prasidėjo visa tolimesnė filosofija.

Jis taip ir nesuprato, kad mes patys pasirinkome tą kančią. Kūrėjas buvo davęs rojų (kur nei rupesčių nei kančių) ir amžiną gyvenimą. Bet ilgainiui mums tapo nuobodu ir mes pradėjome ieškoti...Pažinimo. Norėjome pažinti Kūrėją, kad patys galėtume kurti. Kūrėjas patenkino šį mūsų prašymą, tačiau davė mirtį ir po jos einantį užsimiršimą. Taip vis gimstame ir vis iš naujo susipažistame su Kūrėju per Jo kūrinyją, o kad nebūtų nuobodu, atsirado ir kančia

Manau, kad Buda Šakjamunis vis tik pasiekė savo tikslą ir pamatė Tą Pirmapradį Šaltinį (Tekančią Sąmonės Jūrą) bei su juo susiliejo visiškai Jame ištirpdamas...paniręs į Nirvaną.

Tačiau Kristus (Jezus iš Nazarėto) susikūrė saulės kūną ir atvėrė mums kelią atgal į rojų.

Tai iš tiesų du skirtingi keliai ir aš renkuosi antrąjį, nes einant antruoju keliu tu myli Kūrėją, Visą Jo Kūriniją ir esi dekingas už tai, kad ESI

Einant pirmuoju keliu, priėmi gyvenimą kaip nesibaigiančią kančią ir stengies pasinerti į tuštumą atsisakęs savęs ir visos Būties. Čia net iš tolo nekvepia jokiu pasiaukojimu, o gyvenimas suvokiamas, kaip visiška beprasmybė. Tai kam tuomet gyvent ir kentėt, jei galima nuolat žudytis ir išvengt laukiančių kančių? Kam BŪTI, jei realiai nieko nėra...?

Beje, Buda mirė ne pasiaukodamas dėl žmonių ar savo įsitikinimų, o apsinuodijęs senatvėje (~82m. jam buvo) gybais su mėsa. Prieš mirtį dar spėjo visus perspėti, kad netikėtų jo žodžiais aklai, nes jie gali būti irgi melas, iliuzija, o viską tikrinti per savo pažinimą


___________________

Žmogų nuodija ne tai kas patenką į jį pro burną, o tai kas iš jo pro ją išeina, - Jėzus.

Admin
Administracija
# Atsiuntė: 22 Lapkričio 2008 15:08 - Redagavo: Admin
Atsakyti 


Phi pasidalino mintimis remdamasis Tuštumos doktrina ir aš jam pilnai pritariu. Kalbant iš esmės, egzistuoja mokymo lygmenys ir šiaip niekas nemoko sakykim aukštesnio lygmens žinių, prieš tai nemokydami pradinių lygmenų, be kurių žmogus negali suvokti gilesnės išminties. Žiūrint iš Satori taško, iš tikrųjų niekas neegzistuoja, neturi pastovios egzistencijos. Pabudintai sąmonei, energijai nėra ribų, ji nemiega, ji, pilnai save suvokdama, nėra apribojama jokių dalykų, susijusių su materialiais pasauliais ar iliuzijomis.

Gnosis žinios slypi budizme, kaip ir kitose doktrinose; jei to nepastebėjai, reiškia blogai studijavai gnosticizmą. Nušviečianti Tuštuma yra Absoliutas. Kūrėjas, jei kalbam apie Absoliutą, nesukūrė kančios; ją sukūrė pačios būtybės išsikleidę iš Tuštumos. O sukūrė todėl, kad pažeidė Dievo Įstatymus, kurie kilo iš centro, iš viso ko šaltinio. Nesilaikant Aukščiausio Kūrėjo taisyklių, gimė troškimai, blogi įpročiai, ego, korumpuota psichika, kas ir sukelia kančią egzistencijoje. Lazda turi du galus. Tai karma ir dharma, kas įsisukęs į šį nesibaigiantį ratą, tas tol kentės, kol sugebės atstatyti savyje buvusį tyrumą, išlaisvinti save iš defektų (klesas) ir sugrįžti į Tuštumą.

Budos gyvenimo istorija yra daugiau simbolinė, kaip ir daugelio kitų bodhisatvų. Kaip nesuprasdamas žmogus gali lyginti ir sakyti, kad vienas ar kitas individas yra toks ir anoks? Viskas remiasi į patyrimą ir suvokimą, tiesiogiai to nepatyrus, tai belieka tik tušti žodžiai. Senoviniai raštai slepia tiesą, tačiau ją reikia patirti, išgyventi. Dažnai žmonės kažką paima iš vienos vietos, kažką iš kitos ir per savo vidinį filtrą suformuoja vienokią ar kitokią to visumą.

Grįžtant prie temos (ir daugiau nenukrypstant nuo jos), demonai, žiūrint iš mūsų pozicijos, egzistuoja. Tik iškyla klausimas, kam reikia kovot su jais (išskyrus tuos atvejus, kai esi užpultas). Gal kai kas nori pasirodyt galingesnis už juos? Gal tai išdidumas būti stipresniu. Kokiame lygmenyje vibruoja tavo sąmonė, į tokį lygmenį astrale ir būsi pritrauktas. Jei dažnai tenka susidurti su demonais, tai manau reiškia, kad arba esi labai arti šviesos, arba psichika susivibruoja su žemesniais astralinio pasaulio lygmenimis. Gnosis moko Savęs-realizavimo kelio, kuris nėra asmeninės galios išsiugdymas ar vystymas savanaudiškiems tikslams. Tokie žmonės tegul ieškosi kito kelio...

Jei žmogui, einančiam link šviesos, reikia apsiginti nuo demonų, jis gali pasinaudoti labai paprastais žodžiais, kreipimaisis į savo Esybę.

Pvz.: mano Dieve Tėve, Sūnau ir Šv. Dvasia padėk man, apgink mane... Arba pradėti melstis - Tėve mūsų, kuris esi danguje... - ir prašyti pagalbos.

Bet kokiu atveju, viskas priklauso nuo mūsų sąmonės, kuo ji labiau pabudusi, kuo labiau gali susikoncentruot į šviesą, tuo poveikis bus stipresnis, nes jei sąmonė giliai miega ar yra budinama į troškimą, sunku būtų tikėtis stipraus poveikio. Be to, mūsų individualus Kristus nėra akla jėga, bet inteligencija, kuri permato visus mūsų tikslus ir motyvus.


___________________

Meilės ir Šviesos

phi
Narys
# Atsiuntė: 23 Lapkričio 2008 00:25
Atsakyti 


Citata is neseniai admin ideto teksto:

Septinta savybė yra tuštumos supratimas. Gnosticizme mes tai vadiname Nušviečiančia Tuštuma. Kai kuriose tradicijose tai yra vadinama Šūnjata. Tai yra Absoliutas. Gnosis instruktoriui yra būtina turėti gilų Absoliuto supratimą. Tai yra viso mokymo pats pagrindas. Instruktorius, kuris nesuvokia Absoliuto reikšmės ir svarbos, liks be pagrindo, kuri pasitelkęs jis gali mokyti, taigi, kaip studentai, mes nuolatos turime atsižvelgti į šį aspektą, studijuoti Tuštumos doktriną, suprasti, ką ji reiškia. Į tai įeina „neegzistuojančio aš" prigimties supratimas, realaus „aš" neturėjimas. Tačiau tai neapsiriboja vien tik tuo.

Placiau apie tai cia nerasoma, nes tam yra Bodisatvos kursas ir visos Samael knygos. Neimanoma poste paaiskinti tos isminties. Pats budizmas nera vientisa idealogija. Budizme aibes mokyklu, kurios viena kitai priestarauja (pabreziu-nenusvitusio proto lygmenyje), taipogi vienu tikslas nera toks kaip kitu. Vienos moko tik tiek, veda tik ten ir tuo apsiriboja. Aukstesnis mokymu lygis nupiesia issamu paveiksla. Susiklosciusios tradicijos budizme neeatskleidzia pradedanciojo samonei viso reikalo esmes. Tu tradiciju laikomasi ir joks Sravakajanos mokymu lygmens budistas negaus Mahajanos mokymu lygmens ziniu, tuo labiau Vadzrajanos. Gnosis - tai pjuvis per visus budizmo lygmenis, todel paprastai tai nerealiai pristaraujanti pati sau doktrina. Zinoma pradedanciam ja studijuoti. Bet tam gnosis turi savo tikslu ir priezasciu.
Vakaruose yra beveik neimanoma uzsirauti ant aukstesnio lygio budizmo mokymu. Nes budizmo tradiciju prisilaikant niekam gatveje apie tai garsiai nekalbes. Ir is vis budizmo tradicijoje reikalavimai tokie auksti, kad apie kazkokias seksualines magijas ar tustumos analizavima patys rytuose budistai taip paprastai negauna ziniu. Ten toks gnosis doktrinos skleidimas kaip Samael butu nepriimtinas tarp profanu.
To pavyzdys dabartinis nesusikalbejimas. Taip pat daug budizmo mokyklu skleidzia tiesas apie nusvitusia tustuma ir taip pagimdo nihilistini poziuri, apie kuri precursor tiek daug rase.
Buda buvo mokiniu isdaviku nunuodytas ir jis ta tikriausiai puikiai zinojo, kaip ir Jezus, kad jis bus nukryziuotas. Tokia jau musu planetos vizitke - visus siustus avatorius mes nugalabijame. Laimei vienintelis Samael mire sava mirtimi atskleides didiji Arkana.

Sveikas atvykes, Persecutor, i gnosis studijas. Viliuosi, kad cia ir pasiliksi, nes jose dar daug ka atrasi ir dar daug kas supratime pasikeis. Visi mes to ilgimes - transformuoti savo samone, ja pakyleti. Nesakau kad sitame puslapyje kazka tokio atrasi, cia tik kelrodis i Samael knygas. Mums reikia zenklu, kurie rodytu kelia, cia gal kam ir bus tik pirmasis zenkals privesiantis prie svarbiausiojo zenklo - Esybes. (Zinoma, kurios autentiskiausia ir pati palyletiskiausia dalis neturi jokios egzistencijos - jokio judejimo ir jokios formos - absoliuciai neegzistuoja


___________________

With the death the death is killed

phi
Narys
# Atsiuntė: 23 Lapkričio 2008 00:41
Atsakyti 


Tiesa Nirvana nera kokia tai tustuma, matyt daug budistu tarnauja tamsos jegoms ir kazka pripainioja savo mokymuose kad taip jau kazkas ima taip suvokti. Tustumos doktrina negali buti suvokta tobulai nesuvokiant pasiaukojancios meiles ar begalines uzuojautos. Tai butu tarkim kaip vanduo be savo dregnumo. Bet koki puolanti demona galima nuskausminti is begalines uzuojautos ir meiles, tiesiog absorbuoti ji i save ir ji taip isdeginti. Bet tam jau reikia buti numirus daugelyje savo pasamones ir infrasamones lygmenu.

Apie psichikos gynyba rekomenduoju Dion Fortune knyga Psyhic defense (berods)

Daugeliui nubudusiu teisinga "kovojimo" su demonais kryptis tiesiog nepasiekiamas dalykas. Ne ta psichikos dalis turi nubusti tam.

Jeigu jau kalbeti apie neegzistuojancia savoka laika ir bandyti ji kaip nors lyginti tai mineralu karalysteje gyvenimas trunka mazdaug 80 mln. metu, zmogaus gyvenimas 80 metu, o pvzd. kvarkas gyvuoja milijardines sekundes dalis - kas ir rodytu sios dimensijos sarysi su sia dimensija.
nirvanoje ir dar zemesneje dimensijoje (nekalbant jau apie elementariuju daleliu pasauli) laikas neegzistuoja. Jogui nereikia nei sekundes musu laiko, kad jis ten tobulai praleistu visa gyvenima.


___________________

With the death the death is killed

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Jūsų atsakymas
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Color Picker 
:) ;) :up: :down: :lol: :confused :cool: :sad: :shame: :smirk: :tongue: ... Išjungti šypsenas

» Vardas  » Slaptažodis 
Tik registruoti vartotojai gali rašyti pranešimus. Įveskite vartotojo vardą ir slaptažodį, arba užsiregistruokite.
 

Powered by PHP forum software miniBB™ © 2001-2024
Šiuo metu prisijungę: Svečiai - 1
Nariai - 0
Daugiausiai vartotojų buvo: 242 [20 Balandžio 2021 06:31]
Svečiai - 242 / Nariai - 0